Apelsinkaka med tosca 200 g smör. 11 dl vispgrädde. 11 ekologisk apelsin, rivet skal mittkok.expressen.se
Smulpaj med blandade bär 180 g vetemjöl (3 dl). 110 g vaniljsocker (1 msk). 145 g strösocker (½ dl) mittkok.expressen.se
Pastasallad med kycklingfilé Längtar du till sommaren. Fräscha och enkla sallader. Det gör jag och då är pastasalladen det givna valet Kryddburken.se
Citronmarängpaj Pajdeg. Lägg mjöl och smöret i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad och kör till en smulig massa Hemmets Journal
Toscapaj med äpple Gör så här. Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg www.arla.se
Hallongrottor Ca 20 st 1. Rör smör och socker smidigt. 2. Blanda vaniljsocker, bakpulver och mjöl. Rör ner det i smeten. Arbeta samman till en deg patriksvensson
Noblessekakor! Du behöver. 2 dl havregryn. 2 dl kokos. 1 1/2-2 dl strösocker. 160 gram smör. 1 ägg. Noblesse. Gör så här. Blanda havregryn, socker och kokos Mikaela C -
Wienerstänger Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket. Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem till fikat Matskafferiet
Syltsnittar med glasyr Gör en sats av grunddegen. Värm ugnen till 200 grader. Dela degen i fyra delar. Rulla ut till långa stänger (något tjockare än ett finger) Ica kuriren
Vaniljbullar – recept på extra saftiga bullar 150 g smör. 15 dl mjölk. 150 g jäst för söta degar mittkok.expressen.se
Semlor Förra året provade jag på att baka både Semla som Wrap och Muffins. I år har jag bakat Semmelkladdkaka och traditionella semelbullar Mumsfillibaba!!!
Klassisk semla Receptet kommer från Hembakat. Ta upp degen på mjölat bakbord och baka ut den till 6 runda bullar, ca 125 g Cervera
Sockerkaka med vanilj smör till formen. 1ströbröd till formen. 1100 g smör. 11 dl mjölk mittkok.expressen.se
Banana Cream Pie Häll tillbaka allt i kastrullen och koka upp under omrörning. Måndag morgon och jag är ledig på måndagar Annikas Bakery House