Blanda ihop allt till en smidig deg och knåda den i några minuter. Låt den jäsa under bakduk i ca 50 min. Låt dem jäsa under bakduk i ca 30 min. Grädda bullarna mitt i ugnen i 8–10 min
Blanda ihop allt till en smidig deg och knåda kraftigt i några minuter. Låt degen jäsa under duk i 30 min. Låt dom jäsa i ytterligare 20-30 min. Grädda bullarna i 8-10 min
Så var måndagen över, har varit hos neurologen och fått sprutor i nacken mot min migrän, Hanna var med men höll på att svimma så hon kunde inte vara kvar
Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter, eller tills skålarna tar färg. Nu närmar sig februari sitt slut, och jag tänkte därför visa er ett recept från mitt nyhetsbrev i januari
Blanda ihop allt till en smidig deg och knåda den kraftigt i några minuter. Låt degen jäsa under bakduk i 50–60 min. Låt degen jäsa under bakduk i ca 30 min. Grädda semmeltårtan mitt i ugnen i 20–25 min. ca 30 min S
Blanda sedan i det med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellan fart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15 min. Blanda i resterande ingredienser i fördegen och kör någon minut på låg hastighet sen lite snabbare i cirka 7 minuter tills degen blivit glansig och fin. Grädda mitt i ugnen på 250 grader in, sänk direkt till 200 grader och grädda i ca 8 min, tills bullen fått en fin gyllenbrun färg. Blanda sedan i det med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellan fart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15 min