Nyfriterade munkar kan vara något av det godaste som finns. Kanske också det svåraste att äta, iaf om man ska försöka låta bli att slicka sig om munnen medan man äter
Dottern har tjatat att få glutenfritt bröd bakat. Nu är ju oftast inte havregryn glutenfritt för alla, men eftersom vi kan äta gluten så kör jag vanligt havregryn från Saltå Kvarn
Jag bakade den här fantastiskt goda Semmelkladdkakan. Semmelkladdkaka150 g smält smör2 1/2 dl mjöl2 3/4 dl socker1/2 msk vaniljsocker200 gram mandelmassa1/2 tsk salt1/2 msk nystött kardemumma3 äggBlanda de torra ingredienserna
Dagens semmelrecept måste jag helt klart få utnämna till min favorit hittills - semmelkladdkaka. Det är fortfarande många dagar kvar till fettisdagen men jag har redan hunnit baka en hel del semlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.