Ta upp degen och knåda den på mjölat bakbord. Lägg dem med skarven nedåt på plåtar med bakplåtspapper. Låt bullarna jäsa under bakduk i cirka 45 minuter
Så här gör du 15 minuter Sätt ugnen på 250°C Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och eventuell smaksättning i en bunke. Dela upp degen i 8 stycken bullar som du lägger ut på en plåt med bakplåtspapper eller i en smord form. 2 tsk bakpulver
Jag fick i uppgift att baka kuvertbröden, yes. Jag älskar ju att baka. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
Rulla små brödbullar och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Gör så här. Smula jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölk, socker och salt
Så här gör du. 24 timmar. Lös jästen i vattnet. Blanda ihop alla ingredienser i en skål till en deg. Täck med plast och ställ i kylen för att jäsa ca 20 timmar