Fläskfilé under tomat- och rödlökstäcke Putsa fläskfilén och skär i skivor, bryn dessa tills de är genomstekta. Bred ut tomat- och lökröran över fläskfilénFå lite matro
Gorgonzolaspäckad fläskfilé med helstekta skogschampinjoner och hasselbackspotatis Ca 600 g fläskfilé. 1150 g gorgonzola. 1steksnöre. 1Smör till stekning. 1300 skogschampinjoner mittkok.expressen.se
Syrlig fläskfilépanna Strimla fläskfilé, svamp och lök. Bryn fläskfilé i smör tills den nästan är genomstekt, lägg fläskfilén åt sidan Tjockkocken
Fläskfilé i balsamicosås. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara. - Läs hela inlägget här 2 fläskfiléerCarinas Mat och Prat
Fläskfilégratäng med champinjoner o bacon Putsa fläskfilén, skär i skivor eller breda strimlor och stek i omgångar. 1 kg fläskfilé eller fläskytterfilé. 1 kg fläskfilé eller fläskytterfilé Få lite matro
Himmelska grytan 600 g fläskfilé eller fläskytterfilé. -Mama Skogly ♥ 600 g fläskfilé eller fläskytterfilé. Vips, så hade halva veckan gått Smaskelismaskens
Himmelska grytan 600 g fläskfilé. Strimla filén, skär baconet i smala bitar och hacka rödlöken smått. Fräs upp filén i smör och lägg den sen på en tallrik Matklubben.nu
Min goda fläskfilégryta Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0. Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0 Recept.se
Gryta med fläskfilé, bacon, purjolök och mango chutney 600 g fläskfilé. Putsa och skiva köttet. Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta Matklubben.nu
Fläskfilé med italienskt täckeFläskfilé med härliga italienska smaker. Till 4 portioner500 g fläskfilé2 msk smör1 tsk salt2 krm pepparItalienskt täcke1 pkt mozzarella, (à 125 g)1 kruka basilika25 g valnötskärnor (jag tog cashewnötter)50 g grillad paprika på burk2 st vitlöksklyftor1 krm salt0,5 krm pepparSås3 dl sky + vatten2 msk kalvfond, konc1 msk maizenaredning, ljus1 dl crème fraiche1 tsk soja1 krm svartpeppar, nymaldSätt ugnen på 225°. 500 g fläskfiléMat med Suss