Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Inspiration till receptet kommer från boken Friendly Bread, som jag varmt rekommenderar alla som vill baka glutenfritt
En nybakt glutenfri fralla glädjer mig faktiskt lite. Det klassas som glutenfritt men det kan finnas spår av gluten så är man intolerant kan inte alla äta skrädmjöl som är ett mjöl gjort på stenugnsrostat havregryn
4 dl glutenfria havregryn (tex semper eller friends of Adam). ca 8,5 dl glutenfri mjölmix. 4 dl glutenfria havregryn (tex semper eller friends of Adam). ca 8,5 dl glutenfri mjölmix
Nu är de kanske inte helt vanliga, för jag gjorde dem naturligtvis glutenfria. Det här med att man ska vänta med den godaste frukosten till helgen, det har aldrig varit min melodi
Förra veckan så hade Leah en kompis över som är vegetarian. Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på och tänkte att barn älskar alltid köttbullar, så varför inte göra vegetariska såna
Vegetariska zucchinibiffar. God eftermiddag. Nu är det en ny vecka igen och idag har jag haft lite egentid eftersom Oskar och Felicia har varit hos Felicias kusin Hjalmar och fixat lite med lampor och bokhyllor