6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Nu ska ni få receptet på en riktigt god gryta med fläskfilé och en massa annat gott, passar perfekt att bjuda på imorgon för att avsluta helgen på bästa sätt
Skär fläskfilén i tunna skivor. Bryn fläskfilén på hög värme i en stekgryta eller traktörpanna. Lägg fläskfilén åt sidan medan du fräser bacon, lök och champinjoner
400 g fläskfilé. 1400 g fläskfilé 1 gul lök 1 päron 6 dl pasta penne eller liknande rörpasta svartpeppar och salt 3 dl grädde 100 g gorgonzola 1 dl skalade valnötter olja, att steka iBörja med att strimla ner fläskfilén i centimetertjocka skivor
800 – 100 g fläskytterfilé (urbenat kotlettrad). 800 – 100 g fläskytterfilé (urbenat kotlettrad). Lättlagad och god kötträtt, där köttet blir saftigt och smakrikt eftersom
Kallmarinerad fläskfilé. Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Skölj fläskköttet och lägg det i en gryta, häll på kokande vatten så det täcker. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 195 500 g benfri fläskkarré
350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget