Laga kasslergryta med philadelphiaost En enkel och festlig vardagsgryta som faller de flesta i smaken. Foto. Karin / Bevemyrs blogg. Ingredienser bevemyrs
Enkel krämig pasta med bacon ca 9 dl fusili pasta. 1 pkt bacon. 1 pkt champinjoner mittkok.expressen.se
Pasta med bacon- och ostsås En enkel men god fredagsmiddag som alla i familjen gillar. Pasta med bacon- och ostsås. 2 paket bacon. 1 röd snackpaprika Smaskelismaskens
Fläskfilégratäng med bearnaisesås 600 g fläskfilé. 1salt och peppar. 1150 g champinjoner. 12 msk smör. 12 dl färdig bearnaisesås. 12 dl mjölk. 1500 g potatis Hemmets Journal
Pepparbiff Lägg ströbrödet i en skål och häll över mjölken. Låt det stå och svälla ca 10 minuter. Tillsätt färsen, ägg, salt och krossad grönpeppar Hemmets Journal
Sötstark fläskfilé- och bacongryta I helgen åt vi en fläskfilégryta som blev söt tack vare mango chutney och stark tack vare srirachasåsen Få lite matro
Pepparstek på fläskfilé med gräddsås Ugnsråstekt potatis. Börja med potatisen. Skär den i tunna skivor (den behöver inte skalas) och lägg skivorna tillsammans med fint hackad vitlök i en ugnsfast form www.koket.se
Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner 1. Skär fläskfilén i tunna skivor. Strimla bacon. Finhacka löken. Dela champinjonerna i mindre bitar om de är stora www.stowr.se
Kasslergratäng 750 g benfri kassler. 11½ kg potatis. 11 morot. 12 gula lökar. 13 vitlöksklyftor. 11 röd paprika. 11 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja www.arla.se
Kantarelldoftande fläskfilé i panna Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el www.tasteline.com
Enkel filérätt när gästerna kommer oväntat Skär filén och kasslern i strimlor. Hacka löken och strimla paprikorna. Fräs filén, kasslern, löken och paprikan samt champinjonerna Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.