1. Ansa fläskfilén och skär den till mindre bitar. Bryn den sedan i en stekpanna på hög värme. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan
Ingredienser. 3 schalottenlökar3 msk olivolja3 dl avorioris8 dl hönsbuljong450 g kantareller1 dl vispgrädde30 g parmesanostsalt och peppar600 g kycklingfilé2 vitlöksklyftor1 msk olivoljasalt och pepparPersilja
Dela sötpotatisen i pommes-storlek och lägg i kallt vatten, gärna 60 minuter så stärkelsen dras ut. Ta upp sötpotatisen ur vattnet, torka den torr och blanda runt med majsstärkelse så den är täckt av ett tunt lager
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Som jag nämnt flera gånger tidigare så är inte pannkakor någon favorit här i vårt hus. Trots detta så dyker det ändå upp enstaka pannkaksvarianter lite då och då på vårt matbord
I lördags hade vi mina föräldrar på besök och fick hjälp att sätta upp en ny lampa i köket, så nu har vi härligt mycket ljus som till och med lyser upp köksbänken under snedtaket