Jag var duktigare på sådana här utrensningsprojekt förr om åren. Som student var jag expert på att förvandla ledsna små rotfrukter och grönsaker till en paj, soppa eller en pastasås
Börja med att sätta på ugnen på 80 grader (eller lägre för att hålla dem helt raw) ta fram en plåt med ett bakplåtspapper och smörj in den med kokosolja
Smula ner jästen i en degbunke. Späd med ljummen mjölk och vatten och rör om så att jästen löser sig. Till sätt olja, salt och de båda mjölsorterna och arbeta ihop till en smidig, men ganska lös deg
Mamsen fyllde ju år i lördags och på sin födelsedag måste man såklart firas med en tårta. Så i fredags kavlade jag upp ärmarna och jonglerade runt i köket en stund
Plasta en bakform med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter, med plastfolie. Flädermousse. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter Vispa äggvitorna med socker i en ren bunke, till maräng