Jag som aldrig misslyckas med rulltårta. Bred ut smeten jämnt i långpannan med hjälp av en slickepott. Ta kakan ur ugnen, strö över lite pärlsocker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Min första bekantskap medchurros var på en Malmöfestival för en herrans massa år sedan. Jag använde Nigellas recept för själva churrosen och höftade själv till en galet god chokladsås och resultatet blev fantastiskt bra
Jätte goda, speciellt om du serverar med smält choklad, nutella, eller varför inte kola dippa. Churros är fantastiska spanska små bakverk som friteras och sockras
Jag föredrar helst mina churrosmed dulche de leche, karamelliserad mjölk kokt till kolasås. De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås
Denna blir en lagom tjock och krämig chokladsåsmed lite kolasmak, pricken över i. Sedan jag lagade denna chokladsåsen första gången så köper jag aldrig färdig på tub längre
Så här kommer ett, ärligt, kanonrecept på churros som inte går att misslyckas med. Vi gjorde churros. Sedan kan man plussa på med smält mörk choklad, kolasås eller något annat smarrigt att doppa i
Ta bort från spisen, häll över mjölet och vispa kraftigt, och snabbt framför allt, med elvisp. Mitt i alt påskbaket ville min dotter jag skulle göra churros
Testade på att göra egen chokladsås i helgen och det blev otroligt gott. Nästan sådär farligt god. ) och så är det väldigt enkelt att göra och går snabbt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.