Lägg ut fläskkotletterna i en ugnssäker form. Man lägger helt enkelt råa fläskkotletter i en form, vispar ihop en sås och häller över sedan är det skjuts in i ugnen och efter 75 minuter är det dags att säga varsågod. 6 st fläskkotletter. 6 st fläskkotletter
Nu är det dax igen min vän, vi höjer stämningen och sjung, nu är det snaaart jul igen. Ja det stämmer faktiskt, tro det eller ej men nu är det faktiskt dags för julbord och visst är det de första som är godast
En klassisk dansk Flæskesteg med rödkål är otroligt gott. 4 persCa 1,2kg Ribbestek eller Ca 7-800g Kotlettrad med svålSalt, helst GourmetsaltCa ½dl Steksky2½dl Matlagningsgrädde½msk Vetemjöl1msk Kalvfond½dl MjölkLite sojaSaltVitpepparLägg steken med svålen nedåt i en ugnseldfast form
Måste bara börja med att säga att det snöar här idag. Det är så otroligt vackert ute just nu, träden är alldeles snöklädda och solen lyser lite lätt på de med ett rosaaktigt sken nu när den håller på att gå ner
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Börja med att lägga lergrytan i blöt i minst 15 minuter. Skåra falukorven i skivor ca 3 cm som håller ihop för att stoppa i äppelskivor, ungefär 5-10 mm tjocka
Jag har inte ätit så mycket korv sedan jag började dra ner på kolhydraterna men faktum är att en sån här gratinerad falukorv inte är helt fel LCHF-mat ändå
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Kalvkött, skinka och smält, rinnig ost – det kan ju inte annat än att bli gott. Schnitzel i alla dess former tycker jag är helt fantastisk mat, wienerschnitzel i alla ära men schweizerschnitzel måste ändå vara den godaste