Lägg steken i en form medsvålen neråt. Häll över skyn till en gryta och låt stå en stund så att fettet lägger sig överst och ta sedan bort fettet med hjälp utav en sked
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Ta fram köttet och skär ett rutmönster genom svålenmed en vass kniv. Har du inte en grill med lock så ta en rostfri bunke och vänd upp och ner och lägg över köttet
Det bästa är naturligtvis att gå till slaktaren och be om en bit benfri kotlettrad medsvål. Undgå att skära i själva köttet då detta annars kan medföra att köttet blir för torrt
-). 2016-05-18 @ 11. Knapriga pestosnurror som tilltugg. Jag lovade ju att lägga upp bilder och recept på pestosnurrorna som jag gjorde i förrgår och här kommer det =)
Jag erbjöd mig att köpa med lite fika vilket fru A tyckte var en bra idé. Knaprig blåbär/hallonpaj. Väl hemma så började jag tänka att det är lättare att svänga ihop en paj med det jag har hemma än att ta bilen till Ica och halta in i affären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.