Smaka av med salt och vitpeppar. Strimla kycklingfiléen och lägg i ugnsform. Häll över ostskivorna och avsluta med riven parmesan och pudra lite paprika ovanpå
Denna maträtt är exakt en sån och är en gratäng-version av cordonbleu. Nu när det är vardag igen så är det så smidigt med mat som är ”allt-i-ett” och tillagar sig självt i ugnen
Sedan toppade vi den med Helens kyckling Cordonbleu från programmet. Så det var en myslördag igår som avslutades med lite plockmat med god salami och ostar och mousserat i glaset
TIPS -> Sätt en grillpinne för att hålla kycklingen samman om den vill släppa och rulla ut sig igen. Jag gjorde några justeringar i receptetoch gjorde det ändå till min egna variant av Cordonbleu
) och en no-brainer på samma gång. MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar. För vem har inte ätit röstimed creme fraîche, stenbitsrom och hackad rödlök som en retroförrätt (fast numera är det en middgsrätt för min del) OCH halv avokado toppad med samma saker, likaså som en retroförrätt
Blanda mjöl med salt och peppar på en tallrik. Vispa upp ägg med en gaffel i en djup tallrik. Lite slarv runt jul & nyår har det blivit och dagens recept är ju knappast vitktväktar vänligt, men åååå så gott
Serverade medRöstioch lite Hollandaise som vi hade hemma och pynta upp med cayennepeppar. Söker man lite recept så går det ju naturligtvis göra på de mesta kött ochmed lite god ost
Först ut var en lyxig kyckling cordonbleu, se receptet nedan. Vi bestämde oss för att göra kyckling cordonbleumed filéerna, kycklingbitar i ugn med lårbitarna och koka soppa på resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.