Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Smörj en avlång ugnssäker form med matfett. 1 msk matfett. Tina spenaten. Blanda den med keson och rör om. Varva lasagneplattorna med spenat- och kesoblandningen
Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Skala och hacka lök och vitlök. Mixa kikärter, lök, vitlök, spiskummin, salt, persilja, harissa och majsstärkelse
Skiva vitlök och chilin fint, skär sedan bitar av kycklingen på en separat skärbräda. Skär salladslöken fint och förbered risnudlarna enligt förpackningen
Brukar göra pannbiff med lök men idag blev det med en krämig och smakrik tomatsås. Blanda ihop grädde, creme fraiche, tomatpuré, paprika och soja i en skål