Vänd fisken i rågmjöl. Ät fisk och grönsaker med händerna och doppa i dillmajonnäsen. 1. Marinera strömmingarna i filmjölk, skånsk senap och 1 tsk salt cirka 1 timme (gärna upp till ett dygn om möjligt)
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Igår åt vi fisk till middag. Förutom att det är gott och krispigt att panera fisk, skyddar faktiskt paneringen fisken från den starkaste värmen
4 Potatis- och morotsstrips 700 g mjölig potatis 2 morötter 2 msk olivolja 1 krm salt Yoghurtsås 2 dl matyoghurt (10 %) 2 msk bostongurka 1/2 finhackat äpple 1 tsk curry 1 tsk flytande honung 1 krm salt 1/2 krm peppar Panerad fisk 2 paket halvtinad MSC-märkt torskfilé (à ca 400 g) 1 ägg 2 dl panko eller ströbröd 3 msk rapsolja salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Lägg fisken i en plastpåse, tillsätt saltet och skaka så att strömmingarna blir jämnt täckta. Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den