Ni som har följt mig sedan min gamla blogg Matdériven kommer att känna igen det här receptet. Det är en av mina alla tiders favoriter och I love it, I love it, I love it
Häll på vatten så att det täcker. Fräs skalen i en stor kastrull med matolja tillsammans med skivad morot, 1 skivad gul lök, vitpeppar och tomatpuré. Kör räkfonden med tomaterna, ½ lök i bitar, vitlöken och ytterligare 1 dl crème fraiche i en mixer till en slät soppa, smaka av med salt och peppar. 1 matolja. 1 msk tomatpuré. 4 st tomater, hackade
Perfekt sommarmat när man är sugen på något snabbt, enkelt och fräscht. Mixa paprika, soltorkade tomater och kokosmjölk i matberedare tills du har en (relativt) slät soppa
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
I några dagar har jag haft äran att laga mat till goa kollegor. Bröd – Baka dessa Glutenfria tortillabröd eller köp majstortilla (ligger på tacohyllan)
Fräs kycklingen i matfettet i en stekpanna några minuter. Fördela röran på tortillabrödet tillsammans med grönsallatsbladet och rulla ihop vid lunch dags