Sichuansk kall nudelsallad med kyckling - Sichuan Liang Mian
Tabehodai hos Kai
Tabehodai hos Kai
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kyckling
  • 1 till
  • 2 kycklingfileer
  • 10-15 hela Sichuanpepparkorn
  • 3-5 skivor ingefära
  • 1 tsk salt
  • 2-3 portioner tunna (helst) äggnudlar
  • 1 msk sesamolja
  • 2 dl soyabönor (Koka upp vatten och låt de ligga och dra i ca 30 minuter)
  • 1-2 Vårlökar, tunnt strimlade
  • 3-4 msk Sichuansk chiliolja
  • 3 krossade vitlöksklyftor
  • 2 tsk ljus soya
  • 2 tsk salt
  • 1 msk svart vinäger
  • 1 msk socker
  • 3-4 timmar
  • i kallt vatten eller
  • 30 min
  • 10 minuter
  • 10 minuter fl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.