Spola dem sedan kalla. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kyckling, lök, vitlök och ingefära på medelhög-hög värme så att kycklingen får fin färg och blir genomstekt
Kok nudlarna enligt beskrivningen på paketet, skölj av i kallt vatten så de inte klibbar samman. Speciellt det vita på salladsbladen passar väldigt bra i wooken men det går naturligtvis att äta det icke-tillagat också
Till kvällens middag bestående av baconlindad kyckling och råris valde jag att göra två såsiga tillbehör i form av en kall yoghurtsås med smak av citron- och örter och en ärtpesto
Soja- & sesamsås med ingefära. Jag får ju dock motvilligt erkänna att jag fullkomligt misslyckats med förra årets nyårslöfte, nämligen att skriva veckomenyer
Servera sichuankycklingen som den är eller tillsammans med ris. Woka alla grönsaker tillsammans medsichuanpeppar i rapsoljan tills dess grönsakerna blir mjuka
Häromdagen lagade jag kycklingmedkallnudelsallad, riktigt gott tillsammans med youghurtdressing. Jag gjorde en ordentlig laddning och åt av den under två dagar (provade även med lax)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.