Lag och garnityr3 dl vatten 2 dl strösocker 1 dl äppelcidervinäger 1 morot, finskivad 0,25 blomkål, finskivade i buketter 2 kålrabbi, finskivade på mandolin och stansade i runda ringar ca 6 cm i diameter 2 gröna tomater, skivade 0,5 jalapeño, urkärnad och finhackad 2 msk färskost salt
Mölstads vintips till Färska räkor i citronmarinad medpepparrotoch löksallad. Räkorna ”dresseras”, det vill säga blandas med marinaden, innan de läggs upp för servering
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.