Jag gjorde dubbelmackor med nutella imellan, som jag sen skar i bitar och la i en gratängform. Skär dubbelmackorna i tärningar och lägg i en gratängform
Fyllning. Tina kycklingen. Skiva salladslöken fint. Dela, kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling
Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt. Jag kan tycka att skagenröror blir för krämiga så det mest smakar dill, majonnäs och creme fraiche men för lite räkor
Räkröra. Skala och hacka morötterna fint eller kör dem i matberedaren med kniven monterad. Lägg hacket i en skål och tillsätt 1 msk vatten och mikra 1 minut
Varma mackor är egentligen ganska underskattat, det är ju faktiskt riktigt tacksamt att göra till söndagsmiddag när man inte vill tillbringa tid i köket, det är både snabblagat och behöver inte innebära så många ingredienser