Servera pajen tillsammans med en sallad. Tryck ut pajdegen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda 10 minuter i mitten av ugnen. Häll försiktigt blandningen i formen och grädda pajen i mitten av ugnen tills fyllningen stelnat och fått fin färg, ca 25 minuter
Rör ihop ägg och mjölk i en skål, blanda ner ost, salt och peppar och bred ut i pajskalet. Tillsätt 1 msk vinäger och kör till en jämn pajdeg. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter
Servera pajen med en sallad. Ta upp degen och tryck ut den i en pajform, ca 22 cm i diameter. Nagga pajdegen och grädda pajskalet ca 10 minuter i mitten av ugnen. Grädda pajen i nedre delen av ugnen ca 25 minuter tills pajen får fin färg och äggstanningen blivit fast i konsistensen
Kavla ut och lägg i en pajform. Tillsätt i kryddmix och peppar, och häll färsen i pajformen. Hacka samman vetemjöl, grahamsmjöl och smör till en smulig massa
Fördela färsen i pajskalet. Ta upp degen och tryck ut den i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen och grädda pajskalet ca 10 minuter i mitten av ugnen. Grädda pajen ca 20-25 minuter
PAJSKAL. Arbeta snabbt ihop degen och tryck ut den i en pajform. Grädda sedan pajskalet, 200 grader i 8-10 minuter. Häll smeten i pajskalet och grädda i 175 grader i cirka 20-25 minuter