Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Dela kycklingen i stora bitar. Salta, peppra och bryn kycklingen i smör- och rapsolja i en stekpanna. 500 g kycklinglårfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 750 g potatis 250 g steklök 2 morötter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 msk vetemjöl 1 dl vatten 1 dl vitt vin 2½ dl Kelda® mellangrädde 1 tärning hönsbuljong 1 tsk torkad timjan 10 katrinplommon ½ dl valnötter färsk timjan
Skrivet 2017-10-07 Klockan 17. 31. 15. Det här behöver du till 3-4 portioner. rapsolja1 gul lök1 msk tomatpure600 gram stimlat fläskkött (benfri kotlett te
8 kycklinglår med ben och skinn 1 dl vetemjöl 4 msk olivolja 2 gula lökar 6 vitlöksklyftor 1 gul och 1 röd paprika, ganska små 300 g champinjoner 1 stor morot 2 dl rött vin 10 kvistar timjan i en bukett 1 tsk torkad oregano salt 2 burkar krossade tomater. - Läs hela inlägget här 8 kycklinglår med ben och skinn