Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
I söndags åt vi en supergod kycklingrätt med parmesanost i såsen. Pasta Alfredo är en känd rätt som jag faktiskt aldrig har smakat och eftersom vi inte äter traditionell pasta just nu så kallar jag den för Kyckling Alfredo istället för Pasta Alfredo
Skär kycklingen i mindre bitar och låt den steka med baconen. När kycklingen är färdig tillsätt tärnad paprika och strimlad purjolök och låt det fräsa med ett par minuter innan du tillsätter philadelphiaost, crème fraiche och mjölk
Kycklingen serverades med sötsur sås och kokt ris såklart. Friterad kyckling. Skär kycklingen i lagom stora bitar och blanda ner kycklingbitarna i smeten
800 g stekt kyckling i täringar. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
Här använde jag kycklingfilé och blandade ner pastan i såsen. Skär kycklingen och paprikan i strimlor. Fräs kycklingen, paprikan och löken i en panna och krydda med salt och peppar
Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått lite ytlig färg
Skär kycklingfilén i tärningar och bryn tillsammans med löken. 2 Kyckling filé. Tillsätt 1 riven eller pressad vitlöksklyfta och stek tills kycklingen är genomstekt. 2 Kyckling filé
Skär kyckling i småbitar. Blanda ner kycklingköttet i stuvningen. 1 stekt eller färdiggrillad kyckling. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp