LivsstilSaftig saffranskaka medmörkchoklad och granatäpple (glutenfri) Av. Som tack för din närvaro har jag bakat en saffranskaka medmörkchoklad och granatäpple dagen till ära
E. n. s. a. f. t. i. g. b. k. m. e. d. c. h. o. l. 1. 5. r. u. 2. 0. ,. 4. 9. H. å. j. v. p. O. ö. /. S. ä. D. ). F. 7. ½. 3. +. G. T. V. R. -. 6. K. L. y. M. &. t s. H a. d l. s t
Självklart hjälpte jag till att baka och mitt bidrag var Banankakamedmörkchoklad. Dessutom satte jag i mörkchoklad för då blir det en riktigt god banankaka, för banan och choklad passar så bra ihop
Passa noga, skillnaden mellan en torr och saftig kaka kan handla om några minuter. Med lite kärleksfull ompyssling blev de förvandlade till den allra läckraste banankaka
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ställ i frysen en stund så rasar inte kanterna ner så lätt eller klä kanterna med en ram av folie
Banankaka är ett klassiskt sätt att ta till vara övermogna bananer. Börja med att smöra och bröa en avlång bakform (en vanlig rund sockerkaksform funkar givetvis också)
Det här är ingen vanlig banankaka, utan en saftig, kladdig kaka med underbara bitar av choklad. Den ska vara knappt klar i mitten för att bli extra saftig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.