4 4 port pasta (gärna gnocchi) ca 600 g kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl pesto paprika 250 g körsbärstomater Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1/2 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger Lägg till i inköpslistan
4 kycklingfiléer som steks med salt&peppar En bunt med ärtskidorEn paprika i bitarEn halv purjolök En paket äggnudlar 2 hönsbuljong tärningar1 liter vatten Spiskummin Chilikrydda Gör det till en soppa och lägg i kycklingen. - Läs hela inlägget här 4 kycklingfiléer s
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Lägg kycklingen på bacon & purjolöken, häll över såsen
Supergod och enkel kyckling szechuan. Skär kycklingfiléerna i strimlor eller bitar. Ta en ny skål och vispa ihop såsen, maizena, vatten, kycklingfond, sambal oelek,vinäger och socker och pressa i vitlöken
Dela kycklingfiléerna längsmed så det blir två filéer av varje filé och skär dom sedan i strimlor. Stek den strimlade kycklingen med salt och grillkrydda i smör, tänk på att inte steka för mycket på en gång, ta lite i omgångar
800 g stekt kyckling i täringar. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Skär kycklingen i jämnstora tärningar. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och stek kycklingen tills den är genomstekt