kokta kikärtor. 1pinjenötter. 1timjan eller basilika. 1citronzest1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skölj kikärtorna och lägg dem på hushållspapper så de torkar
Som jag tidigare har nämnt så gillar jag paprikor på två sätt. Antingen grillade eller råa. That's it. Under min uppväxt i Kalifornien odlade min pappa mängder av paprikor och ugnsbakade paprikor fyllda köttfärs var en staple hemma hos oss
Sist jag var i Brooklyn åt jag den mest gudomliga varma bondbönshummus – bessara. Varm hummus var ett helt nytt koncept för mig men är tydligen vanligt i det marockanska köket
Imorgon åker jag och den lilla familjen iväg till New York för tio dagars semester. Det blir Veras första gång att flyga och vi har laddat upp med en hel påse fylld med nya leksaker
I över ett år har jag tänkt göra eget kikärtsmjöl. Igår blev det äntligen av. Regnet hade öst ner hela dagen och istället för att hänga på lekplatsen efter dagis cyklade jag och Vera hem och bakade knäckebröd
Som ni kanske har märkt så älskar jag röror. Jag har alltid minst en stående i kylen, redo toppa mackan med, doppa grönsaker i, eller förhöja en sallad med
Den här såsen har allt, full av smak från härliga örter, fräsch limesaft och hetta från jalapeñon, men det bästa av allt är att den är otroligt hälsosam, helt vegansk, glutenfri och bara helt enkelt underbart god
Alltså det här receptet tar blomkålen till en helt ny nivå och dessa mumsiga små blomkålsbitar kommer både du och dina barn att älska och vilja äta igen och igen och igen
D. e. t. h. ä. r. c. i. f. a. p. l. k. O. j. g. o. v. ,. å. m. n. s. d. b. M. w. u. J. ö. N. y. H. /. x. I. V. (. F. ). R. T. 2. 5. 0. -. 6. 3. K. 4. q. 1. A. …. S. L. B. G. –. Q. P. d l
Men det är också vegansk fetaost. Och det är VERKLIGEN VEGANSK FETAOST. Jag har alltid sagt och känt att en av de saker jag haft absolut svårast att släppa på den långa vägen mot veganism är osten
Flera av mina vänner som inte äter vegetarisk mat så ofta är nästan alltid nyfikna på tofu. Jag och tofu går inte direkt way back om man säger så för det var först förra året som jag verkligen fattade storheten med denna ljuvliga lilla sak men nu för tiden äter jag det minst en gång i veckan