Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Jag bjöd t ex familjen på denna vegetariska tacogratäng en helt vanlig vardag. Ni som följer mig vet att alla i vår familj inte direkt är galet förtjusta i vegetariskt men den här tacogratängen fick tummen upp av alla
Att den är vegetarisk är ju bara bonus. Just denna vegetariska kombination med ost och broccoli har vi tidigare gjort men då i en gratängform, blir ni nyfikna kikar ni in här för receptet
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Det är skönt att ha några sådana maträtter inplanerade under veckan så att jag får tid över för annat än matlagning
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.