I går gjorde vi en variant på min goda kyckling i krämig citron, rosmarin och- vitlökssås – en lite nerbantad version + lite extra i =) Har en sådan fin rosmarin i köksfönstret så jag använde färsk rosmarin
Ta bort skinnet och lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och nymalen svartpeppar. Blanda samman finhackad skinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen
Lägg fisken i en smord ugnsfast form och salta och peppra fisken. Örttäcke. Blanda mjukt smör, äggula, finhackad schalottenlök, persilja, timjan och dragon och bred över fiskfiléerna
Koka makaronerna nästan färdiga. Strimla baconet och stek nästan klart i en stekpanna. Skala och hacka löken och skiva svampen och låt det fräsa med baconet ett par minuter
Hej på er. Favorit i repris i dag. Detta åt jag både i går och idag – så himla gott. Annas Fröbröd med mjukost och avokado, lagomkokt ägg med örtsalt, vaniljkvarg med bär och bipollen