Ett försök att göra så köttbullelika vegobullar som möjligt utan att köpa trist halvfabrikat. Denna välsmakande paradox lades upp förra julen, den är värd en repris
1. Värm ugnen till 200 grader. 2. Skala och skär kiwi i bitar, finhacka rödlöken, jalapenos och koriander. Lägg i en skål och pressa över lime och tillsätt honung
Skala och dela löken på hälften och skiva tunt. Skär tomater i fyra delar. Hetta upp en stekpanna och häll i olivoljan, löken, tomaterna och pressa eller riv ner vitlöken och strö över resten av kryddorna
Om ni är skeptiska till vegetarisk mat (vilket rätt så många faktiskt är) eller känner någon annan som är det, så tycker jag ni ska testa denna linsburgare
Ingredienser Portioner. 12 st 300 g potatis 1 squash 3 msk vetemjöl 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ask färsk persilja (à 20 g) olja (till stekning) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Jag har lovat familjens deltidsvegetarian att göra vegoburgare hur länge som helst. VEGETARISKT coleslaw, glutenfritt, hamburgare, jalapenos, Lotta Lundgren, majonnäs, ost, recept, spiskummin, sriracha, svarta bönor, tomat, vegetariskt, vegoburgare 2 burk svarta bönor