Matbröd

Matbröd

  • 125 Recept
Ugnsbakad lök med fetaost

Ugnsbakad lök med fetaost

Ingredienser 4 knippen färska lökar. 2 msk olivolja. 1 msk flytande honung. flingsalt och svartpeppar
Briocher

Briocher

Luftiga, franska godingar i en annan form. Nettans form. eller något och med sesam på. Men gott ändå. Receptet kommer i alla fall här
Frölimpa

Frölimpa

5 g jäst. 11. 5 dl kallt vatten. 13. 5 dl naturell yoghurt
Havrebröd

Havrebröd

Smula ner jästen i en skål. Smält smör och tillsätt mjölk, och värm till 37°. Häll degspadet över jästen och rör tills jästen lösts upp
Godaste brödet - ever!

Godaste brödet - ever!

Jag tycker att det är ganska roligt att baka, men har inte så ofta ork till det nuförtiden. Men Käre Sonen ville ha vitt bröd och bad så vackert
Ljust bröd (med lite råg)

Ljust bröd (med lite råg)

Familjen har önskat sig ett ljust bröd i veckans bak, och ett ljust bröd det blev, även om jag har smugit in lite rågmjöl
Mörkt filmjölksbröd med aprikoser

Mörkt filmjölksbröd med aprikoser

Den här snabbakade limpan är full av godsaker som russin, aprikoser och solrosfrön. Precis som med de flesta söta filmjölksbröd föredrar jag att äta det här brödet utan vare sig smör eller annat pålägg
Scones med solroskärnor

Scones med solroskärnor

Visst känns det lite extra lyxigt med hembakat bröd. Tyvärr käkar vi ofta upp brödet ovanligt fort så fort vi har det hemma, och jag tycker inte att bröd är det roligaste att baka men scones är bra
Fluffiga tekakor med havregryn

Fluffiga tekakor med havregryn

Okt. 21. Fluffiga tekakor med havregryn. Kategorier. Bakning, Bröd. av Christine. Hej,. Kvällarna går minst lika fort som dagarna nu
Bröd med mycket protein och nyttiga fröer

Bröd med mycket protein och nyttiga fröer

Jag älskar att ha nybakt bröd till helgens frukostar. Här är ett recept på bröd som är fullproppat med mättande protein från keso och kvarg och hälsosamt fett från fröerna
Saftigt bröd med rågmjöl och linfrön

Saftigt bröd med rågmjöl och linfrön

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd