Lördagskvällens mat. Tar en stund men otroligt trevligt om man är fler i köket. Färskost med vitlök, spenat och räkor i stekta kycklingrullar med musslor i crème fraiche, champinjon curry & ingefärasås
Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags. Hon hade bakat kex/knäckebröd. Det finns ju många såna här recept men det hennes är det godaste jag smakat
För några helger sedan var jag ute på goda vänners landställe och upptäckte en ny vän RAMSLÖKEN. Dessa små blad växer i diken och ser ungefär ut som liljekonvalj blad men det går inte att ta miste på dem för dem luktar helt underbart, som en blandning mellan gräslök, vitlök och sommar
Det finns inte mycket som är godare än hembakat matigt och krispigt bröd. På senare tid har jag tagit mig i kragen och gjort det allt oftare – både form av frallor och i form av vanligt bröd
Varför gör man sitt eget örtsalt. Enkelt – Blandningen blir unik, smaken fantastisk och dessutom är det ett trevligt alternativ till den klassiska torkningen av örter som vi hemodlare annars brukar ägna oss åt