Slå av lagen från den krossade ananasen. Servera med vaniljsås. 13 små burkar krossad ananas (á 140g avrunnen vikt). Slå fyllningen i pajen och grädda i 175°C i 40 minuter
Denna fantastiska tårta, bestående av kladdkaka, cheesecake, kolakräm och chokladtryffel, bakade jag för ett par veckor sedan till vår äldsta dotters födelsedag
Förra året provbakade jag idén och jag säger bara My God vad gott. För någotår sedan när jag åt min underbara JulStolle, som jag bakar till varje jul så kom jag att tänka på Semlor och fick idén att smaksätta stollen som semlor med kardemumma och fylla med lite extra marsipanfyllning
Som förra helgen när jag skulle göra mandelmaränger och istället för att försiktigt röra i mandelmjölet på slutet så hällde jag ner det och vispade på hög effekt med elvispen
Det är sågott med ris ala Malta. men inte om den är gjord på gröt, då kan man lika gärna kasta den. Jag har aldrig tyckt att rigrynsgröt är speciellt gott
Ni som har bakat biskvier vet att de såklart är väl mödan värda. men det är ju en massa moment och ett visst mått av kladd innan de små ljuvliga kakorna är på plats
Passa på att ta till vara på apelsinskalen som blir över nu i vintertid. De är perfekta att sylta och använda som dekoration till tårtor, cupcakes och andra bakverk
Smaksatt med lemoncurd och med mjuka vågor av söt maräng. raspet från 1 citron. Smörj en springform på ca 23 cm noggrant men sparsamt. Förvärm ugnen till 175c och grädda i kakan långt ner i ugnen i ca 35-40 minuter till kakan har stannat och marängen fått färg. raspet från 1 citron 0,5 dl mjölk
Köpte även en caramel syrup som inte innehållernågra kalorier eller fett, har även chocolate hemma men tycker att båda smakar extremt kemiskt och förtar hela känslan med att det är någotgott