Sätt ugnen på 200°C. Mosa lingonen med t ex en mixerstav. Tillsätt honungen och rör om med en sked. Blanda ihop de torra ingredienserna - mjöl, havrekli, fruktsocker, bakpulver, kanel och vaniljsocker
Vispa ägg och socker poröst. Blanda vetemjöl, musli och bakpulver i en djup tallrik. Tillsätt det torra samt, margarin, mjölk och 1 dl lingon till äggsmeten
Jag har varit så upptagen med att baka inför lördag att tiden inte räckt till för några andra köksäventyr, det har blivit många lådor ur frysen till middag, men när det nu bara är bullarna kvar att baka tog jag mig tid att göra något nytt
Idag är det påskafton, ännu en ursäkt för att göra något gott till kvällen. Inte för att jag egentligen behöver en ursäkt, det är min filosofi att man måste belöna sig själv med en liten guldkant varje dag
De senaste dagarna har jag varit drabbad av en förkylning från helvetet och det har inte riktigt funnits energi över för några större ansträngningar i köket, det har fått bli mest mackor
Till slut har den anlänt. Grillsäsongen. Även hos mig har grillen dammats av och tagits i bruk och det ska inte bara grillas, det ska tillredas tillbehör av olika sort och modell
Inspiration till att skapa nya rätter kommer från många olika håll, ofta är det någon vän som önskar något eller själv gör något som inspirerar mig att skapa min egen version av det de gör
Till slut har den anlänt. Grillsäsongen. Även hos mig har grillen dammats av och tagits i bruk och det ska inte bara grillas, det ska tillredas tillbehör av olika sort och modell
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.