Att göra biffar är oftast en superbra idé som många gånger slutar i katastrof, de är nämligt otroligt envisa med att inte hålla ihop trots att man innan suttit och räknat ut hur man ska göra enligt konstens alla regler och utan ägg
Preheat oven to 375 degrees F and lightly oil a standard glass pie pan (8 inches x 1 1/4 inches). Add graham crackers to a food processor and process until you achieve a semi-fine meal
Alla som har någon form av allergi eller intolerans, eller väljer bort vissa livsmedel av anledning vet också att det är dagar som dessa när konditorierna, Facebookflödet å Instagram fylls – av tjuvfuskande semmelätare – med bilder på bakverk i vad som känns som en evighet och man är ensam utan
Trevlig första advent på er alla fina läsare. Här kommer ett recept på pepparkakor dagen till ära. Det liknar receptet jag publicerade förra året, men med lite modifikation har receptet blivit veganskt
Hemmagjord Wienernougat. För mig är wienernougat väldigt mycket förknippat med julen, vi brukar alltid ha en ask med wienernougat på julaftonskvällen som alltid tar slut hur snabbt som helst
Snart är det lördag och därmed även dags för lördagsgodis. Här hemma är kexchoklad en favorit ( i alla fall för Alvin) så ville jag prova att göra en glutenfri variant så att även Adam kunde äta den
Kommer ni ihåg de friterade rispapperna jag gjorde för någon vecka sedan. Om inte, så hittar ni det receptet på denna länk, men jag har egentligen använt mig av samma koncept idag - bara ändrat lite på storlek och fyllning
Just nu har jag mängder av grönkål. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Detta var verkligen urgott. Bakade blomkålsbitar serverade med en underbar söt-sur-salt sås kanske inte låter så lockande men kombinationen blev kanonbra och rätten blev en hit här hemma
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Denna helt galet goda veganska chokladkaka smakade jag för första gången på en mustaschfest på Ålidhem, och den är absolut ett av de godaste bakverk jag ätit