Ta upp degen på mjölat bakbord och baka ut på det sätt du vill ha bullarna. Svalna under bakduk. Gör som ovan men tänk på att använda glutenfri mix hela tiden, även vid utbakningen
Dock blir de glutenfria bullarna torra lite snabbare så frys in det som inte äts upp direkt på bakdagen och ta fram och tina och värm bullarna i ugnen innan servering så smakar de som nybakta
Knåda degen på ett väl mjölat bakbord, degen är enkel att hantera. Forma degen till bullar och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och låt dom jäsa 30 minuter till
Blanda ner med bakpulvret och resten av mjölmixen. 1 tsk bakpulver. Ta upp på mjölad arbetsbänk och baka ut 6 runda bullar. Lägg över på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa ytterligare 20-30 minuter. Ägg, Bakpulver, Fiberhusk, Florsocker, Glutenfri mjölmix, Kardemumma, Mandelmassa, Mjölk, Salt, Smör, Strösocker, Torrjäst, Vispgrädde 40 gram smör. 1 tsk bakpulver
Goda vännen Hanna fattade situationen direkt, och förslog att jag skulle baka något. Receptet på den här mumsiga kakan hittade jag hos Bakverk och fikastunder
Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna ca 30x40 cm. För att laga Bra glutenfri pizzadeg1. Smula jästen och tillsätt vattnet och rör tills jästen löser sig