Blanda florsocker med lite vatten ca 1/2dl med knappt en tsk börja med en halv och sen häll på pytte lite åt gången tills du har fått en trögflytande kristyr, ringla snabbt fram och tillbaka över de svalnade wienerbröden och avsluta med att pudra över florsocker. ca 1/2dl med
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Rör ihop allt med en gaffel till en smet, så det bara är att ber ut på den utkavlade degen. Börja med att röra ihop smör, florsocker och vaniljsocker till fyllningen
Servera gärna med hallon. Bryt 150 g av chokladen i bitar och smält i vattenbad tillsammans med smöret under omrörning. Häll upp i en form, som är 30x25 cm, klädd med bakplåtspapper
Blanda samman med matfettet och tillsätt ägg och paprikapulver. Mät upp maizena, bakpulver och ost. Klicka ut 20 bollar på en papperstäckt plåt och grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter
Det är nästan omöjligt att bara ta en av de här smarriga havrerutorna. Jag älskar kombinationen av den lite sega och söta havrebottnen med lite tuggmotstånd och den lena och goda chokladen ovanpå som bara smälter i munnen
Bred ut massan i en liten långpanna med bakplåtspapper och platta till den. De här knäckiga men ändå lite sega kakorna är en riktig favorit på kakfatet
Kommentarer
kerstin.linde45
Hej Tilda nu kan du baka Daimkakor
Logga in eller Registrera för att kommentera.