Rulla in köttbiten och rulla gladpacken tajt runt om, låt vila i kylskåpet i 15 minuter. Jag var nog inte ensam om att se Gordon Ramsays julspecial där han lagade oxfilé Wellington
Lägg fläskfilén ovanpå och lägg sedan resten av fyllningen ovanpå köttet. Skär bort lite av degen i kortändarna så att du har ungefär fem cm på varje sida - det beror lite på hur lång din köttbit är hur mycket du behöver skära bort
Till middag idag är det kött som gäller, det blir inte så mycket av det längre utan mest kycklng och fisk men ibland är det ok, nu blev det rygg biff med ett täcke av parmesan och basilika
Skär köttet i strimlor. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva potatisen i ca 3-4 mm tjocka skivor. Lägg skivorna i kallt vatten, så mörknar de inte
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Här är en variant där köttet, örtkryddor och soltorkad tomat slås in i lufttorkad skinka. Lägg ut serranoskinkan så att du sedan bara kan slå in köttet i ett ”skinkpaket”