Detta blev lunchen häromdagen när jag hade kycklingfärs (älskar det. ) i kylen. Jag har tidigare ett recept på en mejerifri kycklingfärslimpa hör på bloggen – det receptet hittar ni HÄR
Blöt händerna med kallt vatten och rulla försiktigt jämnstora köttbullar av smeten. Bryn köttbullarna några min i smör i en stekpanna så de får fin stekyta
Det här är svensk husmanskost när den är som allra bäst och receptet kommer här. När man blir sugen på kålpudding och det endast är några stycken som ska äta tillsammans så går det bra att göra kålpudding i stekpanna ( Kålpudding i ugn hittar ni HÄR >> ) Jag brukar göra en vanlig storbiff som jag tipsat er om tidigare här på bloggen
Jag stekte kotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. När jag steker kotletter, så steker jag dem i smör i ett par minuter på varje sida och krydda med salt, peppar och lite grillkrydda, därefter lägger jag in dem i ugnen på 200 grader medans potatisen kokar