Mammas köttfärslimpa Värm ugnen till 200 grader. Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar. Smörj en rymlig långpanna eller ugnsform med olivolja, lägg i färsen och forma den till en limpa www.koket.se
Pepparbiff Lägg ströbrödet i en skål och häll över mjölken. Låt det stå och svälla ca 10 minuter. Tillsätt färsen, ägg, salt och krossad grönpeppar Hemmets Journal
Köttfärsgryta med svamp och rödvin med pressad potatis Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köttfärsgryta 0,5 st purjolök(ar) 2 st vitlöksklyfta(or) 100 gram portabellosvamp 1 msk olivolja 500 gram nötfärs 1,5 dl rött matlagningsvin 1 dl vatten 2 msk oxfond , eller annan köttfond 1 tsk dijonsenap 2 dl crème fraiche , naturell 0 salt 0 svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) 1 st broccoli Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.