Hade nästan maten färdig när de kom, det fick bli en kycklinggratäng… lätt att göra och mättande. Krydda kycklinginnerfilé bitarna med chicken&steak och stek till fin färg… hade ganska mycket med krydda på
Vi äter mycket kyckling hemma det kanske märks. Bena ur kycklingen och skär i lagom bitar. 400-500 gram färdiggrillad kyckling . Tillsätt sedan kycklingen och låt puttra ca 10 min. 400-500 gram färdiggrillad kyckling
Blanda samman finhackad skinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen. Stek kycklingfiléerna mitt i ugnen i ca 30 minuter. 4 st kycklingfiléer
Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Häll runt kycklingen. 4 st kycklingfiléer. Bryn kycklingfilén i smör i en stekpanna, ca 4-5 min på varje sida. 3 4 st kycklingfiléer
Idag har jag gjort en jättegod kycklinggryta med massa smak av dragon, min absoluta favoritkrydda. Skär kycklingen i bitar och bryn kycklingen i lite matolja
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon. Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper)