Servera med ris och sallad. Lägg på kycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. 4 st kycklingfiléer
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Lägg paprikan i grytan och krydda med paprikapulver, curry och citron. smaka av med salt och peppar. Garnera med dill och servera med ris, en grönsallad och ett vitt bröd
Kyckling i brieostsås med curryråris. Koka råris med lite olivolja, salt och curry, jättegott. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon. 3små kycklingfiléer
Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör. Lägg ner bacon, svamp, tärnade tomater och dragon i grytan, och smaka av med salt och peppar
Servera med kokt pasta och sallad. Skär filéerna i skivor som är 1 cm breda och bryn dem på båda sidor i en stekpanna med matfett. 2 st kycklingfiléer. 1 msk kycklingfond
Sila av juicen från ananasen och blanda den med majsstärkelse, sweet chilisås och fond. Tillsätt grönsaker och ananas till såsen och smaka av med salt och peppar
Det resulterade i en väldigt snabblagad wok med allt möjligt gott som jag hittade i kylen. Lägg i en skål tillsammans med alla ingredienser till marinaden och bland runt
Grovmixa kycklinglårfiléerna i matberedarskålen med kniven monterad. Ta upp kanelstången och mixa soppan en kort stund med mixerstav så att allt finfördelas, men inte blir helt slätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.