Fritera pirogerna ca. 500 g lamm eller nötfärs1 gul lök1 tomat1 tsk kanel1 knippa bladpersilja1-2 vitlöksklyftorsalt och pepparOlja till fritering (hellst solros, men blanda annars lite som du villTillbehör, tex
riven ost ( pizza ost). Supergoda taco piroger gjorde jag idag. riven ost ( pizza ost). Låt sedan degen jäsa under en handduk i 40-45 minuter. Ställ sedan in i mitten av ugnen och grädda i cirka 10-12 minuter tills de är gyllene
När mamma levde så gjorde hon dessa piroger någon gång då och då, vi älskade dem. Lägg pirogerna på en bakplåtspappersklädd plåt, pensla med uppvispat ägg
Vegetariska piroger. Vegetariska piroger. 1st pop bakery surdegspizzadeg. Kavla ut rundlar av pizzadegen i storleken 15 cm i diameter, lägg en hög av fräset i mitten, pensla kanten med det uppvispade ägget. Hetta olvolja i en panna på medel värme och stek biffarna där i tills de får en fin färg ca 3-4 minuter på varje sida. Mango- och chilisalsa1st mango tärnad1st chili urkärnad och skivad3msk färskpressad limejuice½dl olivolja1krm salt1tsk äppelcidervinägerBlanda allt och låt stå och dra i kyl i 1 timme. 1st pop bakery surdegspizzadeg
Såhär dagen efter kanelbullens-dag får det vara dags för lite mat på bloggen. Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
pf-content p {. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god