Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås. Även om jag inte är tokförtjust i fisk så är detta något jag gärna äter… Kanske mest för såsens skull för den är verkligen gudagod
Torskryggen i all ära, men den här såsen blev bara såå god. Borde koka sås på egen buljong oftare. Sås. Hacka löken till såsen och fräs den i smör utan att den tar färg
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Sås. Majonnäs. Mixa ägg, vinäger, senap, salt, peppar och curry i matberedare. Häll ner oljan i en tunn stråle genom matarröret under tiden maskinen går, kör tills det blir tjockt och krämigt