Blanda kryddorna och lägg i en burk med tättslutande lock. Vill du att den ska reda grytor och soppor, så kan du blanda ner 2 msk majsstärkelse i kryddblandningen
Skär kycklingfiléerna i bitar. Blanda ajvar relish med pressade vitlöksklyftor, kryddor och olivolja. Lägg kycklingbitarna i marinaden och ställ det i kylskåp, gärna 8-10 timmar
Den här kycklinggratängen föll verkligen Amanda i smaken. Vi vuxna tyckte också att den var god, även om vi i vanliga fall gillar mat med lite mer sting i
I tisdags gjorde dom langos på hemkunskapen i Jolines klass. Ett arbete där dom också skulle räkna ut kostnader och portioner av de rätter dom valt i respektive grupper
Den här räkgrytan gjorde vi förra helgen. Tror att den chilin jag tog var riktigt stark (den var liten och jag tog bort alla frön) för det behövdes en klick svalkande crème fraîche till
Pitabröd är ju alltid najs att fylla med något gott och den här röran är supersmarrig. Tänk er själva en salt och krämig röra med fläskfilé och bacon med krispiga grönsaker och sås i ett varmt bröd