Det går såklart bra att steka kycklingen istället för att grilla. Hemligheten med en perfekt hummus tycker jag, förutom en bra balans mellan citron, vitlök och tahini – är rätt konsistens
Fördela kycklingen lite luftigt över salladen och strö över krutongerna och pinjenötterna. Blanda sallad, rödlök och soltorkade tomaterna i stor skål, vänd försiktigt ner avocadon och slå över dressingen, smaka av med salt och peppar
Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg sedan på kycklingen och bred på färskosten. Servera med kokt ris och strö gärna över färsk Timjan
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.