Kycklingrulader. 4 port. 800 g kycklingfile1 paket bacon2 schalottenlökar eller en gul lök1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja150 g färskost av valfri sort, jag använde Arlas med paprikasmaksalt & peppar
Det har blivit många köttgrytor under den här vintern som gått. Jag har använt mig av både märgpipa och högrev som jag köpt ifrån Björlanda Gård där dom säljer nötkött ifrån Highland Cattle kor
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp & skumma av noga
Ett tydligt hösttecken är alla de grytor som produceras i de svenska hemmen. Jag långkokade en härlig boeuf bourguignon i veckan och märkte sedan att åtminstone tre andra bloggare gjort exakt detsamma
Dagens middag blev i dag en köttfärsgryta, jag gjorde en stor sats, det är bra att ha med som matlåda till jobbet, då spar manju lite pengar när man inte behöver köpa lunch ute2 gula lökar3 vitlöks klyftor2 röda spetspaprikor900 gr köttfärs1 knorr köttbuljong tärning3 msk chilisås2 burkar mutti krossade tomater2 msk chilipulver1-2 kartonger stora vita bönor (380 gr styck)svartpepparsaltmatfett att steka iGÖR SÅ HÄR
Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Det finns hysteriskt många recept på texas chili på internet och här kommer ytterligare ett. I den här varianten har jag valt att använda chilisorter som är lätta att hitta på din lokala mataffär
Kyckling och dragon tillsammans blir riktigt gott. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill