Igår var ju sånt fantastiskt väder, så vi passade på att grilla lite. Jag ville hitta på nåt nytt, så det blev en rullad fläskytterfilé med grillad polenta till (har aldrig gjort polenta innan) och det blev väldigt lyckat
Det har blivit mycket grillat lamm på sistone och idag blev vi sugna på en god bit grillad högrev. Jag hittade ett recept i senaste numret av Galore som jag blev inspirerad av där Daniel Pembert från kocklandslaget hade ett recept på bakad högrev
Carne Asada – grillat kött med guacamole. Grillad flankstek är en av mina favoriter, en fantastisk styckningsdetalj som är enkel att grilla och för dig som gillar TEXMEX så äter du den på detta sätt
Jag föredrar att torrubba hel kyckling när jag ska grilla därför att när man använder olja och marinader så är det lätt att det börjar brinna och skinnet blir bränt
För är det något som hör ihop är det just grillat och husvagn så vi hoppas på en något bättre campingsäsong rent vädermässigt i år så att vi kan sätta rekord i antal övernattningar i husvagn
Det är inte ofta man grillar eller steker romansallad men det är jättegott. Denna rätt kan även göras vegansk genom att göra egen vegansk majonnäs och ta bort parmesanosten