1. Koka tagliatellen enligt instruktionerna på paketet. Dela broccolin och koka i lättsaltat vatten.
2. Skala rödlöken och skär den i tunna skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken mjuk på medelvärme i ca 10 minuter. Blanda ner tomatpuré, vatten, citronsaft, kryddor, buljong och grädde och låt allt puttra 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
3. Dela torsken i mindre bitar och blanda ner med tomatsåsen. Låt allt puttra på låg värme i ca 5-10 minuter (tiden är beroende av storleken på fiskbitarna).
Att göra sin egen tomatsås o pizzadegtillsinpizza är helt värt, både godare o utan tillsatser. Igårtillmiddag flyttade Tinaskitchen ut för pizzabak på grillen
Jag valde att göra mintomatsås ganska så slät. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Bre ett lager tomatfyllning på den utkavlade pizzadegen. 11 tsk torkade örtkryddorHäll de passerade tomaterna i en kastrull. Låt såsen koka ihopi 10 minuter
Inte för att hemlagad tomatsås är något revolutionerande, men ändå. Åh, vad jag skulle vilja vara aktiv här inne och bara spruta ur miginspirerade recept och tänkvärda inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.