Päronpizza med kolasås och pinjenötter
Maria
Maria

Päronpizza med kolasås och pinjenötter

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk pinjenötter
  • 1 färska pizzabottnar
  • 1 dl imat fraiche
  • 1 dl riven ost
  • 1 päron (gärna conference)
  • 1/2 dl kolasås (agavesirap) eller efter önskad mängd.

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 225

    2. Rosta pinjenötter i en torr stekpanna.

    3. Lägg pizzabottnar på en plåt. Bred över i mat fraiche och strö över ost.

    4. Grädda mitt i ugnen i ca 5 min.

    5. Skär päronet i tunna skivor.

    6. Lägg päronskivorna på pizzan, ringa över kolasås och strö över pinjenötter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.