kyckling

kyckling

  • 39 Recept
Tinas Thailändska Jordnöts Pulled Chicken

Tinas Thailändska Jordnöts Pulled Chicken

Ordna kycklingbröst i botten av en stor crock pot. Blanda tills den blir smidig) Häll över kyckling. Ta bort kyckling från crock potten, skär i bitar och strimla
Chicken Ramen Soup

Chicken Ramen Soup

Stek kycklingen klar i olivolja i en panna. Pensla glazen på kycklingen. Toppa med kyckling, svamp, haricots verts och delat ägg
Kycklingpasta med salvia

Kycklingpasta med salvia

Skär kycklingen i mindre bitar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg. 400 g kycklinglårfilé
Souvlaki- Grekiska kycklingspett

Souvlaki- Grekiska kycklingspett

Grekiska kycklingspett är så läckra att slänga upp på grillen i sommar. Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
Kyckling med mangosås – ur Olgas mat: för aktiva kvinnor

Kyckling med mangosås – ur Olgas mat: för aktiva kvinnor

I dag lagade jag kyckling med mangosås. Skär kycklingfilén i mindre bitar. 500 g kycklingfilé. När kycklingen fått färg, lägg i ugnsfast form och efterstek tills den är klar, ca 20 minuter. 4 portioner 500 g kycklingfilé
Kyckling fylld med chili och vitlöksröra!

Kyckling fylld med chili och vitlöksröra!

Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Kyckling med sambalsås

Kyckling med sambalsås

Då gjorde jag det med kotletter, men kände att detta måste jag testa med kyckling istället. Ibland när man gör ett recept så känner man att wow vad gott, fast med …
Kyckling puttanesca!

Kyckling puttanesca!

Vi fortsätter vår upptäcktsfärd i frysen, idag blev det kyckling igen fast inte vilken kyckling som helst utan puttanesca kyckling
Kyckling allt i ett!

Kyckling allt i ett!

Kycklingfond. 1 paket kycklinglårfiléer. 1 paket kycklinglårfiléer. Favorit i repris som vi lagade för någon vecka sedan
Asiatisk kyckling med nudelsallad

Asiatisk kyckling med nudelsallad

Kyckling. Strimla kycklingen och skala och strimla löken. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kyckling, lök, vitlök och ingefära på medelhög-hög värme så att kycklingen får fin färg och blir genomstekt
Sticky chicken

Sticky chicken

4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Butter chicken tandoori

Butter chicken tandoori

Ingredienser Tandoorikyckling 600 g Kycklinglårfilé 1 st lime 1 tsk chilipulver 0. 5 dl kycklingbuljong 1 tsk Salt 1 tsk Honung 2 tsk garam masala 1 tsk chilipulver 50 g Smör Till servering     grön chili     koriander     Grädde Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Citron- och kycklingfärssås med spaghetti

Citron- och kycklingfärssås med spaghetti

4 4 spaghetti Sås ca 500 g kycklingfärs 1 msk olja salt och peppar 2 vitlöksklyftor 1 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl mjölk 1 msk majsstärkelse 1 citron 1 kruka basilika Sallad 150 g sockerärter 1/2 rödlök 1 dl oliver med pimiento Lägg till i inköpslistan
Kyckling med timjan, vitlök och chili, 4 port

Kyckling med timjan, vitlök och chili, 4 port

Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Fried rice med kyckling – Blomkål style

Fried rice med kyckling – Blomkål style

Ta bort skinnet från den färdiggrillade kycklingen, om ni använder en sådan, skär upp köttet i bitar och lägg ner den i riset – stek allting väl och krydda mycket, kläck sedan i ett ägg och rör om
Vardagsmat: Egg-fried rice med kyckling

Vardagsmat: Egg-fried rice med kyckling

en halv grön paprika, en hel romanopaprika, några salladslökar och kycklinglår. Skär bort ben och skinn från kycklingen och strimla köttet
Kyckling med fransk dragonsås

Kyckling med fransk dragonsås

Olja en ugnsform och lägg ner kycklingbenen. Se till att kycklingköttet är helt vitt och genomstekt, så slipper du campylobacter